Nazorg

Persoonlijke aandacht na de uitvaart

Na de uitvaart gaat u verder zonder uw dierbare. Ik vind het belangrijk om er ook dan voor u te zijn en u indien u dat wenst nazorg te bieden.

Een aantal weken na de uitvaart neem ik contact met u op om te horen hoe het met u gaat en of ik u nog ergens mee kan helpen. Wilt u dat er persoonlijke dankbetuigingen worden verstuurd? Heeft u behoefte aan informatie over een gedenkteken? Of wilt u alleen maar even napraten over de ingrijpende gebeurtenis in uw leven? Ik luister naar u en zal u graag een vrijblijvend advies geven.

Anja van Heeswijk Uitvaartzorg

“Achter iedere traan van verdriet,
schuilt een glimlach van herinnering”

Nazorg

Gretha Hup | NazorgPost

Na een emotionele en hectische periode rondom de uitvaart moet de overgang naar het dagelijks leven worden gemaakt. Dit verloopt niet altijd makkelijk. Wanneer u in de rouw bent is het niet makkelijk om het dagelijks leven weer op te pakken, zeker niet als u als nabestaande ook met veel praktische zaken geconfronteerd wordt, zoals het regelen van de erfenis en de financiën. Na iedere uitvaart bied ik u kosteloos deze nazorg aan.

Mijn nazorgconsulente zal ongeveer 6 weken na het overlijden van uw dierbare telefonisch contact met u opnemen. Zij zegt hierover zelf: “Als nazorgconsulente hoop ik u verder te kunnen helpen en te ondersteunen in deze moeilijke periode.”

Esther Zondag

Maar misschien is deze/bovenstaande nazorg niet voldoende voor u. Esther Zondag kan u verder ondersteunen bij rouw en verlies. Zij heeft een praktijk voor psychosociale counseling & therapie en kan u nog meer op weg helpen na zo’n ingrijpend verlies.

Atelier Mozai

Atelier Mozai begeleidt mensen rondom de dood met het creatief verwoorden van complexe gevoelens omtrent de dood en het leven.

In een beschermde omgeving laten we jou zelfstandig met eigen handen je rouw en verlies vorm geven, de materialen aanraken, het verdriet doorwroeten, de nattigheid vermengen met tranen, de woede omzetten in kracht bij het scheppen, de tederheid van de vingers om met liefde vorm te geven, het luchten van het hart en de troost vinden die jouw creatie je biedt.

Lees meer over Maggy Bloem en Atelier Mozai op http://mozai.nl