Anja van Heeswijk in top 10 van landelijke uitvaartscore

Anja van Heeswijk Uitvaartzorg verzorgt al meer dan 10 jaar uitvaarten op maat voor ieder budget  in Leerdam en de regio Vijfheerenlanden. Zij biedt persoonlijke en praktische ondersteuning bij het regelen van een crematie of begrafenis.
Anja van Heeswijk luistert in alle rust naar u en informeert naar al uw wensen en is betrokken. Zo creëert zij samen met u stap voor stap een mooi en waardig afscheid. Een herinnering waar u als nabestaanden later met een goed gevoel aan terug kunt denken.

Anja van Heeswijk Uitvaartzorg doet al jaren mee aan een landelijk klanttevredenheid programma, Uitvaartscore. Zij vraagt na de uitvaart aan de nabestaanden of ze haar willen beoordelen. Vele nabestaanden vullen deze korte vragenlijst in.
Zo tilt zij de kwaliteit van haar bedrijf naar een hoger niveau en tevens wordt die kwaliteit op die manier  gewaarborgd.

Anja is dan ook blij dat ze ook dit jaar weer heel hoog scoort: ze staat in de landelijke Top 10 op de zevende plaats. Maar zegt ze zelf: “dit resultaat is mooi maar wat ik veel belangrijker vind dat de families waar ik een uitvaart voor verzorg, tevreden zijn.”
Het gaat uiteindelijk om de herinnering die de nabestaanden samen met mij maken. Juist die fijne herinnering is enorm belangrijk voor het rouwproces.”

Anja van Heeswijk, Dr. Reilinghplein 6, 4141 DB Leerdam
06-12756266              www.anjavanheeswijkuitvaartzorg.nl

 

Enkele reviews:

Anja is een begripvolle, kundige en betrokken uitvaartverzorgster. Ze liet alle ruimte voor de gewenste persoonlijke invulling van de uitvaart en gaf daar waar nodig sturing aan de voorbereiding. Ze toonde initiatief maar liet uiteindelijk alle keus aan ons. Ook qua bereikbaarheid niks dan lof. Als ze haar telefoon niet opnam, belde ze altijd snel terug. Al met al een hele fijne ervaring in een periode vol verdriet.

Alles zo super verzorgd. Alle wensen die we hadden zijn uitgevoerd. Het was een hele mooie uitvaart en we kijken met een warm hart hierop terug.  Alleen maar hele mooie herinneringen en ook vond ik de nazorg voor mijn moeder en ons super fijn. Alles was tot in de puntjes geregeld. Anja van Heeswijk, super bedankt voor alle goede zorgen; je bent echt een mensen-mens.

Ultieme zorgzame begeleiding in een zo moeilijke tijd
Heel moeilijk om kort samen te vatten wat Anja voor mij betekend heeft in deze moeilijke tijd. Altijd bereikbaar en altijd met een luisterend oor en passend advies. Ik had elders geen betere, persoonlijke, lievere empathische begeleiding gekregen.