Reviews

Klik hier voor mijn reviews

Vanaf 28 mei 2022 gelden er nieuwe regels voor reviews; er is sinds deze datum een verbod op nepreviews.  De reviews die op mijn site, Anja van Heeswijk Uitvaartzorg, staan worden door klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van nabestaanden; voor hun overleden dierbare heb ik een uitvaart verzorgd.

Nadat een uitvaart helemaal is afgerond en ik heb een nazorggesprek gehad met de nabestaanden, nodig ik de familie uit om een beoordeling achter te laten. Deze uitnodiging loopt via een externe platform klantenvertellen.

Alleen klanten mogen vertellen
Het grondbeginsel van dat platform is dat alleen klanten, bij Anja van Heeswijk Uitvaartzorg zijn dat nabestaanden, een review mogen schrijven. De bedrijfsnaam zegt het al:  klantenvertellen. In de overeenkomst die ik met hun ben aangegaan wordt dit duidelijk vermeld. De nacontrole wordt naar aanleiding van de nieuwe wet- en regelgeving opgeschroefd. Als we nepreviews aantreffen die niet op een rechtmatige wijze zijn verkregen , zoals ik hierboven heb beschreven,  worden deze door klantenvertellen verwijderd en wordt er melding gemaakt bij de autoriteiten. Dagelijks werkt klantenvertellen hard aan de technische verbetering van dit platform.

 Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.