Mijn manier van werken

Mijn manier van werken

U heeft uw eigen voorkeuren en gewoonten. U koestert uw eigen dromen, u leeft uw leven. Het is daarom fijn als het afscheid van uw dierbare wordt afgestemd op die van de overledene of op uw wensen.

Misschien wilt u een heel persoonlijk afscheid, misschien hecht u aan bepaalde tradities. In de moeilijke periode rond het overlijden en de uitvaart van uw dierbare begeleid ik u hierbij stap voor stap. Mijn manier van werken is dat ik met u mee denk en u adviseer bij de keuzes die u moet maken. Daar neem ik alle tijd voor.

Luisterend naar uw wensen

Ik luister zorgvuldig naar u zodat duidelijk wordt wat uw wensen zijn en de wensen van de overledene. In een sfeer van rust en vertrouwen kunt u mij elke vraag stellen en kunnen we alles bespreken wat u bezig houdt.  Ik heb respect voor iedere levensovertuiging en sta open voor uw ideeën en alle bestaande uitvaartgebruiken. Ook kom ik waar nodig zelf met suggesties om het afscheid bijzonder en passend te maken.  Ik overleg met u en op basis daarvan nemen we besluiten.

Ik ontzorg u graag

Vindt u het juist fijn om zelf veel te regelen omtrent het afscheid van uw dierbare? Binnen uw behoeften en mogelijkheden zal ik u stimuleren veel zelf te doen. Intensief bezig zijn met het afscheid kan een goede basis zijn voor de rouwverwerking. Met elkaar zorgen we dan voor een mooi en persoonlijk afscheid.

Het is voor u fijn om met een goed gevoel aan het afscheid terug te kunnen denken. Omdat het recht heeft gedaan aan het leven van uw dierbare. Afscheid nemen op een wijze waar u, ondanks veel verdriet en pijn, met warmte naar terugkijkt. Dat is wat ik graag voor u wil realiseren.