Uitvaartlocaties

Bijzondere uitvaartlocaties

Op de dag van de uitvaart komt tot uitvoering wat we de afgelopen dagen samen hebben voorbereid. De uitvaartlocatie is een essentieel onderdeel van deze dag en moet passen binnen het geheel van uw wensen. Ik kan op locatie bij u thuis eea verzorgen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om voor een externe locatie te kiezen.

“De Lingehoeve” beschikt over verschillende ruimten en salons met een capaciteit variërend van 12 tot 140 personen. Door de openslaande deuren kan ook eventueel de overledene makkelijk in en uit gereden worden. Karakteristieke balkenpartijen, natuurlijke materialen en zachte kleuren zorgen voor een unieke sfeer. Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van het sfeervolle terras.
Zie ook www.herbergrestaurantdelingehoeve.nl

Het Rumpts Kerkje is een bijzonder geschikte locatie om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen van uw dierbare.  Het sfeervolle voormalig katholieke kerkgebouw heeft een intiem karakter en een warme en huiselijke sfeer. Voor het monumentale en idyllische pand ligt een prachtige besloten tuin, waarvan ook gebruik gemaakt kan worden. Er is plaats voor maximaal 120 personen, maar we zijn tevens in staat de ruimte flexibel in te richten en het geschikt te maken voor een kleinere groep. Bovendien is er een orgel, piano en een muziekinstallatie aanwezig.

Overige uitvaartlocaties voor een condoleance

Het Oude Posthuys
Hier zijn diverse mogelijkheden om uw condoleance of nazit van een uitvaart te organiseren. Voor grotere of ook kleinere groepen. https://www.hetoudeposthuys.nl

Grand Athina
Grieks restaurant in het stationsgebouw van Leerdam. Hier zijn ook uitstekende mogelijkheden om een condoleance te houden. De eigenaar van dit restaurant zal u gastvrij onthalen.
http://www.grandathina.nl/

De Taveerne (Fort Asperen)

De Taveerne bij het fort is een heerlijke plek met de uitstraling van een grand café op een van de meest pittoreske locaties aan de Linge. Vanaf het grote terras hebben bezoekers uitzicht op het mooie torenfort en de grachten. Condoleances kunt u ook op deze unieke locatie vorm geven (maar let op, niet op elke dag mogelijk). http://www.kunstfortasperen.nl/

Bekijkt u anders ook eens rustig de mogelijkheden rondom een uitvaart op mijn inspiratiepagina.

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg