Nazorg

Persoonlijke aandacht na de uitvaart

Na de uitvaart gaat u verder zonder uw dierbare. Ik vind het belangrijk om er ook dan voor u te zijn en u indien u dat wenst nazorg te bieden.

Een aantal weken na de uitvaart neem ik contact met u op om te horen hoe het met u gaat en of ik u nog ergens mee kan helpen. Wilt u dat er persoonlijke dankbetuigingen worden verstuurd? Heeft u behoefte aan informatie over een gedenkteken? Of wilt u alleen maar even napraten over de ingrijpende gebeurtenis in uw leven? Ik luister naar u en zal u graag een vrijblijvend advies geven.

Anja van Heeswijk Uitvaartzorg

“Achter iedere traan van verdriet,
schuilt een glimlach van herinnering”

Nazorg

Gretha Hup | NazorgPost

Na een emotionele en hectische periode rondom de uitvaart moet de overgang naar het dagelijks leven worden gemaakt. Dit verloopt niet altijd makkelijk. Wanneer u in de rouw bent is het niet makkelijk om het dagelijks leven weer op te pakken, zeker niet als u als nabestaande ook met veel praktische zaken geconfronteerd wordt, zoals het regelen van de erfenis en de financiën. Na iedere uitvaart bied ik u kosteloos deze nazorg aan.

Mijn nazorgconsulente zal ongeveer 6 weken na het overlijden van uw dierbare telefonisch contact met u opnemen. Zij zegt hierover zelf: “Als nazorgconsulente hoop ik u verder te kunnen helpen en te ondersteunen in deze moeilijke periode.”

Esther Zondag

Maar misschien is deze nazorg niet voldoende voor u. Esther Zondag kan u verder ondersteunen bij rouw en verlies. Zij heeft een praktijk voor psychosociale counseling & therapie en kan u nog meer op weg helpen na zo’n ingrijpend verlies.

Rouwwandelingen door Esther Zondag

Een aantal vrouwen waaronder ik, werkzaam in de uitvaart hebben een aantal jaren geleden rouwwandelingen georganiseerd.  Dit hebben we met veel plezier gedaan en vele nabestaanden vonden het fijn om een wandeling met lotgenoten te maken. Wij hebben destijds een specialist/ therapeut in rouw en verlies, Esther Zondag in de arm genomen. Toen was er opeens corona…..  en zijn wij er mee gestopt.

Esther heeft deze wandelingen weer nieuw leven ingeblazen en ik kan jullie uit eigen ervaring vertellen dat het echt een mooi initiatief is.
Elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek raken en naar buiten gaan om te genieten van het landschap.

Een middag om ervaringen te delen en wellicht nieuwe contacten op te doen.

Ik heb de folder van Esther Zondag bijgevoegd waar je alle informatie over deze rouwwandelingen in kunt vinden.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je mij altijd bellen of mailen.

Meer info