Rouwkaart

Rouwkaart

Die “laatste brief”,  de annonce of de rouwbrief is heel waardevol, en heel persoonlijk. De ene familie wil graag een rustige, serene kaart uitzoeken. Andere nabestaanden willen een kaart ontwerpen welke een afspiegeling is van het leven van hun dierbare.

Persoonlijke kaarten dragen bij aan herinneringen die immers zo waardevol zijn. Daarom is het maken van een mooie kaart een belangrijk onderdeel van het afscheid. Ik neem de tijd om samen met u een rouwkaart te ontwerpen. De emoties en wensen vertalen naar een persoonlijke kaart, dat is waar het om gaat.

U kunt denken aan mooie teksten, dierbare foto’s gebruiken, kiezen uit diverse formaten en lettertypes of met kleuren een bepaalde sfeer oproepen.

Elke kaart is anders en heel erg uniek. Ik ben dan ook trots dat mijn bedrijf op het gebied van drukwerk gebruik kan maken van de diensten van PrintPro, ook uit Leerdam. Ik heb een intensieve samenwerking en korte lijnen met hun waardoor wij in een kort tijdbestek een kaart kunnen ontwerpen en die kwalitatief goed kunnen afdrukken.

Anja van Heeswijk Uitvaartzorg