Crematoria

Crematoria in de omgeving

U wist van uw dierbare dat hij/zij graag gecremeerd wilde worden, of u heeft die beslissing voor hen moeten of mogen maken. Een volgende stap is het kiezen van een crematoria. Er zijn een aantal crematoria waar ik vaker mee samenwerk en die ik u graag onder de aandacht zou willen brengen. Hieronder vind u een overzicht van de crematoria in onze directe omgeving en daarbuiten.

’t Lief in Beesd

’t Lief is een eigentijds en stijlvol crematorium dat goed bereikbaar is langs de A2 afslag Mariënwaerdt. Het pand bestaat uit twee delen, het ceremoniegebouw en de crematieruimte. Er is gekozen voor duurzame materialen als hout en glas, die rust en geborgenheid uitstralen. Ook wordt het pand omgeven door water en natuur.

https://www.crematorium-beesd.nl

De Linge in Tiel

Een kleurrijk en eigentijds crematorium. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg, maar het kan wél helpen bij het creëren van mooie herinneringen. In De Linge hebben ze daarom speciaal aandacht besteed aan een sfeervolle, kleurrijke inrichting. Zodat mensen afscheid kunnen nemen in een omgeving die prettig voelt. Door de kleinschaligheid zijn we erg flexibel in het gebruik van de ruimtes in het pand.

https://www.dela.nl/uitvaartlocaties/crematorium-uitvaartcentrum-de-linge-tiel

Noorderveld Nieuwegein

Crematorium Noorderveld ligt naast de gemeentelijke begraafplaats. Het crematorium is grondig gerenoveerd en voldoet aan de eisen van deze tijd. De landelijke omgeving, met veel groen en water zorgt voor een natuurlijke rust. In de dagen voor de plechtigheid kan de overledene opgebaard worden in een van de rouwkamers.

https://www.monuta.nl/vestiging/crematorium-noorderveld/

Domstede in Utrecht

Domstede is gelegen op een mooie plek in Utrecht die voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. Het betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes.

https://www.dela.nl/uitvaartlocaties/crematorium-uitvaartcentrum-domstede-utrecht

Daelwijck in Utrecht

Crematorium Daelwijck is onlangs volledig gerestyled en biedt veel mogelijkheden om met muziek, licht, kleuren en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en bij u als nabestaande. Het crematorium beschikt over een formele en een informele aula, diverse restaurants met uitzicht op de vijver en een grand café. Alle ruimten kenmerken zich door de warme kleuren en een moderne inrichting.

https://www.yarden.nl/uitvaartlocatie/crematorium-utrecht-daelwijck.htm

Den en Rust in Bilthoven

Den en Rust is rustig gelegen in een bosrijk gebied in Bilthoven. Dankzij de sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. Het betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het crematorium en de (natuur)begraafplaats. Ze vertellen U dan graag meer over de vele mogelijkheden die U bij hen heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

https://www.dela.nl/uitvaartlocaties/crematorium-begraafplaats-natuurbegraafplaats-den-en-rust-bilthoven

Crematorium Essenhof in Dordrecht

Bij crematorium Essenhof kun je terecht in de Biesbosch aula en de Thuredrith Aula. De laatstgenoemde is gelegen midden op het terrein van de gemeentelijke begraafplaats Essenhof.

https://www.essenhof.nl/

 

Wilt u meer informatie over een van deze crematoria en de mogelijkheden die zij bieden, neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06 127 562 66 of op info@anjavanheeswijkuitvaartzorg.nl

Anja van Heeswijk Uitvaartzorg