Over mij

Over mij

Mijn roots liggen in de provincie Groningen. Ik ben opgegroeid in een druk en gezellig ondernemersgezin. Na de hotelschool opleiding ben ik vele jaren werkzaam geweest in diverse dienstverlenende organisaties. In de afgelopen jaren bekroop mij echter steeds vaker het gevoel dat ik meer voor mensen zou willen betekenen.

Door de dood van mijn vader en zijn uitvaart viel het mij op hoe belangrijk het is om een mooie uitvaart voor nabestaanden te kunnen regelen. De uitvaart behoort immers tot een van de meest intieme momenten van het leven. Daar wil ik graag aan mee werken.

Ik heb verschillende opleidingen in de uitvaartbranche gevolgd en diverse stages gelopen, bovendien heb ik mij verdiept in de vele facetten van de uitvaartverzorging. Deze combinatie tezamen met mijn ervaring in de dienstverlening dragen er toe bij dat ik u en uw naasten goed kan ondersteunen in deze moeilijke fase van het leven.

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Wat anderen over mij zeggen