Testimonials

Wat anderen over mij zeggen

De vader van mijn kinderen is overleden. Zij, allemaal jong volwassenen, kwamen bij mij om te vragen of ik een begrafenisondernemer kende. Er kwam direct een naam bij mij op: Anja van Heeswijk. De situatie was complexe omdat hun vader was overleden in Roemenië. Er moesten beslissingen genomen worden over zaken waar ze nog nooit over nagedacht hadden. Mijn kinderen hadden heel veel vragen over het regelen van een uitvaart en de manieren waarop je dat kan doen. En 4 kinderen betekent ook 4 meningen. Anja heeft ze begeleid met het maken van keuzes. Ieder kind heeft de ruimte gehad om zijn of haar gevoelens daarin mee te laten wegen.

De repatriëring uit Roemenië heeft heel lang geduurd. Dat leverde naast veel verdriet veel spanning op. Anja hield ons op de hoogte van het verloop en het was haar nooit teveel. Wij, de kinderen en familie, hebben een mooi afscheid gehad. De condoleance, de afscheidsdienst en de begrafenis, het klopte allemaal. De rol van Anja daarin is heel belangrijk geweest en daarom zal ik Anja van Heeswijk als uitvaartbegeleider van harte aanbevelen. Anja van Heeswijk Uitvaartzorg staat voor een mooi en passen afscheid van een dierbare.

Lida | Rhenen – Eck en Wiel

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

We willen je bedanken voor de keurige verzorging van de uitvaart onze moeder en schoonmoeder. Zo fijn dat je wist te regelen dat we ondanks de corona maatregelen toch onze wens konden laten vervullen. En ook dank voor je liefdevolle gesprekken met ons.

Leerdam – Beesd

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

We willen je bedanken voor de keurige verzorging van de uitvaart onze moeder en schoonmoeder. Zo fijn dat je wist te regelen dat we ondanks de corona maatregelen toch onze wens konden laten vervullen. En ook dank voor je liefdevolle gesprekken met ons.

Leerdam – Beesd

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Ik wil je bedanken voor je liefdevolle en persoonlijke begeleiding tijdens de meest intense fase van ons leven.

Leerdam – Beesd

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Dag Anja,

We willen je met dit kaartje heel erg bedanken voor het begeleiden van de crematieplechtigheid van mijn man. Je hebt er een heel mooi verhaal van gemaakt tijdens het afscheid. Dank je wel daarvoor.

Hartelijke groet,

Leerdam – Utrecht

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Ik wil je nogmaals de complimenten van mijn moeder overbrengen. Ze was heel tevreden op de manier waarop jij het afscheid van mijn vader heb geregeld. Lief, aandachtig en veel rust. Dank je wel ook namens ons…

Leerdam / Beesd

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Lieve Anja,

In zeer korte tijd hebben wij met je kennis gemaakt, het was heftig, twee mannen in mijn leven overleden, vergeten doe ik dat niet.  Juist in deze tijd was je er voor mij en voor ons, mijn kinderen. Je bent een grote steun geweest en een fijn mens. We kijken terug op een mooi afscheid van beide mannen.

Hartelijk dank voor alles….

Leerdam / Beesd

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Dag Anja,

Iedereen van de familie is zeer te spreken over je betrokkenheid. Mijn moeder voorop. En dat is voor ons heel belangrijk en als prettig ervaren. Vanaf het eerste moment dat ze je gezien heeft (ondanks de droevige situatie) is het alsof ze je al jaren kent en heeft ze niets dan goeds over je. En…. We hebben in een verdrietige tijd met je kennis gemaakt, toen mijn vader overleed, maar alles is zo goed en fijn verlopen. We hebben dat als goed ervaren, ik en de rest van de familie denken daar nog vaak aan terug. En er wordt nog best veel in de familie over gesproken. Natuurlijk ten goede! Alles passeert de revue weer en alles is zo goed gegaan en daar zijn we dankbaar voor. Mijn moeder zegt dan: “Anja heeft daar zeker een groot aandeel in gehad en ondanks de verdrietige tijd kijken we toch terug op een fijne tijd”. Ik wilde je dat toch, na een aantal maanden, nog weer eens zeggen.

Lieve groet.

Familie uit Ameide-Rosmalen

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Nooit had ik er bij stilgestaan, hoe belangrijk het is om een goede uitvaartleider te hebben wanneer een dierbare persoon in je leven overlijd. En nooit had ik kunnen vermoeden hoeveel er allemaal geregeld moet worden in zeer korte tijd. Immers tussen moment van overlijden en begrafenis of crematie zitten maar enkele dagen. Maar wees gerust; met een goede uitvaartleider hoef je dat ook allemaal niet te weten of te beseffen, althans dat is mijn ervaring.

Toen onze moeder onlangs plotseling overleed, moest er toch meteen iets geregeld worden. Mijn broer plukte een uitvaartleider van internet; zijn enige criterium was, het moet in de buurt zijn en het moet een vrouw zijn. Het werd Anja van Heeswijk Uitvaartzorg. Het bleek een gouden greep! Vanaf ‘t moment dat mijn broer het eerste telefoontje pleegde, werd alle zorg uit handen genomen, er kwamen direct goede oplossingen. Er werd snel en zorgvuldig gehandeld, en tot in de kleinste details werd de liefdevolle benadering zichtbaar. Anja bleek zeer professioneel, snel schakelen, en toch heel kalm en met volle aandacht en medeleven aanwezig. Suggesties die precies in de ‘roos’ waren, en zij bleek enorm afgestemd op hoe wij dachten en voelden.

Familie uit gemeente Hei & Boeicop

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Toen we wisten dat onze moeder op korte termijn zou overlijden, stond het voor ons vast dat Anja de uitvaart zou verzorgen. Het moest een mooie en waardige uitvaart worden, waarbij alles in de wens van onze moeder tot in de puntjes werd verzorgd. Anja voelde het perfect aan en heeft ons vanaf het eerste moment fantastisch geadviseerd en begeleid. Anja’s liefdevolle deskundigheid hebben wij als een grote steun ervaren. Wij kijken als familie terug op een mooie, prachtige dag, die ons veel voldoening heeft gegeven. Als familie hadden wij geen betere uitvaartverzorging kunnen wensen, dan Anja van Heeswijk Uitvaartzorg. Dank je wel Anja voor het mooie afscheid dat wij met jouw hulp aan onze moeder konden geven. Graag beveel ik Anja van harte bij u aan!

Harry Quick
Leerdam

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie herinneringen die we hebben overgehouden aan de uitvaart van mijn moeder. De uitvaart heeft plaats gevonden in Herinneringshuis de Einder in Rhenoy.

De locatie:
– goed bereikbaar.
– voldoende parkeergelegenheid.
– heel ruim opgezet met mogelijkheden voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Familiekamer:
– zeer modieuze kamer waar de naaste familie zich even kan terugtrekken.

Geen tijdsdruk:
– de ruime tijd die je krijgt bij de uitvaart en receptie.

Uitvaart:
– oog voor detail.
– er wordt rekening gehouden met de wensen van de familie.
Receptie/condoleance:
– gezellige gelegenheid boven, toegankelijk met trap en lift.
– personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.
– grote variatie aan hapjes en drankjes.

De hele plechtigheid was tot in puntjes goed geregeld.

Met hartelijke groet!

Familie uit Leerdam/Nieuwegein

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Beste Anja,

Namens onze familie en met name namens mijn moeder wil ik je graag hartelijk danken voor de uitstekende wijze waarop jij ons hebt geholpen om de afscheidsplechtigheid van mijn vader in goede banen te leiden. We hebben het zeer gewaardeerd dat je moeder op een rustige wijze hebt begeleid en ook, te midden van zoveel goed bedoelende mensen en dus ook te midden van zoveel goedbedoelde meningen, haar wensen voorop hebt weten te stellen. Geholpen door je ervaring heb je overigens ook de wensen van de andere aanwezigen goed weten te combineren in je voorstellen die je bovendien op een rustige wijze naar voren hebt gebracht.

Familie uit Rumpt/Tiel

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Hallo Anja, Ik wil graag nogmaals benadrukken dat de uitvaart van mijn vrouw en mijn kinderen hun moeder gelopen is zoals wij als gezin en ik denk ook zoals zij zelf had gewild is gelopen zoals wij wilden. Trots zijn we op U en zeker niet te vergeten de gastvrouwen van de Einder en uiteraard mijn zus en zwager, tante en oom van onze kinderen, zoals jullie ons hier doorheen geholpen hebben. Er is natuurlijk heel wat gebeurd en wij realiseren ons ook heel goed dat we nog een lange weg te gaan hebben. Maar deze dagen zullen we zeker niet vergeten. Bedankt voor alles wat U voor ons tot nu toe betekend heeft. Zonder jullie hadden wij dit afscheid niet zo kunnen beleven zoals nu.

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Voor haar moeder had ik speciaal een gedicht gemaakt en voorgelezen tijdens de afscheidsbijeenkomst, haar reactie:

Beste Anja, Dank je wel voor al je moeite gisteren. En ook een prachtige omlijsting rondom de muziek met een praatje, gedicht, etc..
Het was goed! Met hartelijke groet.

Familie uit Kedichem-Den Haag-Nieuwegein

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Bedankt voor het doorsturen van de tekst en de gedichten die gesproken zijn tijdens de uitvaart. Erg attent van je. Wat was het een mooie dienst, precies zoals wij het als familie gewenst hadden voor vader en opa. Onze dochter kon niet bij het afscheid van haar opa zijn maar jij hebt gezorgd dat ze zich toch erg betrokken heeft gevoeld. Nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Familie uit Gorinchem/Asperen

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Hallo Anja, nogmaals bedankt voor je zorgen m.b.t. de uitvaart van mijn schoonzus, je was voor ons ook een fijne en niet te vergeten warme aanvulling in al dit geregel. Mede door jou hebben we mijn schoonzus ondanks de weinige middelen een mooie waardige uitvaart kunnen geven. Dankjewel. Ook jou wens ik al het goede en wie weet komen we elkaar nog eens tegen ( maar dan in andere omstandigheden mag ik hopen).

Groet.

Familie uit Leerdam/Nieuwegein

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Beste Anja, hartelijk willen we je bedanken voor de liefdevolle manier waarop je mijn dochters en mij begeleid hebt in het afscheid van mijn man. Geweldig zoals je ons in alle rust de gelegenheid gegeven hebt om onze eigen vorm aan dit afscheid te geven. Een warme herinnering!

Familie uit Rhenoy/Geldermalsen

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Lieve Anja, dank voor je aandacht, betrokkenheid, warmte en daadkracht tijdens het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Jouw begeleiding van onze gezinnen was zo fijn.Een dikke zoen daarvoor van ons allen!

Familie uit gemeente Bilthoven

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Ik heb jouw bijdrage aan de uitvaart ook zeer gewaardeerd. We kunnen terugkijken op een mooie begrafenis en dat maakt het verdriet beter te accepteren. Diverse vrienden van mij die erbij waren, maar mijn vader nooit gekend hebben, wensten na het horen van alle praatjes dat ze hem ooit ontmoet hadden. Dat vond ik een mooi compliment. En beide bijeenkomsten heb je vlekkeloos laten verlopen! Hartelijke groeten & succes met je werk!

Friso

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Wij willen u nogmaals hartelijk danken voor de begeleiding van de uitvaart van mijn moeder, en de prettige aanwezigheid van jou Anja. We hebben het ontzettend gewaardeerd dat jij er altijd voor ons was. Een heel prettige en lieve dame waar wij als gezin erg blij mee waren.

Familie uit gemeente Vuren

Beeldmerk_Anja-van-Heeswijk-Uitvaartzorg

Het was een mooie plechtigheid, heel bijzonder en tot in de puntjes zo correct geregeld door jou Anja!

Familie de Zwaan