Memori, de plek waar alles samenkomt

De uitvaart verandert. Samen afscheid nemen is nu niet vanzelfsprekend. De behoefte om te delen en te herinneren wel.

Samen afscheid nemen is in de huidige, onzekere tijd niet meer vanzelfsprekend. Toch willen mensen graag hun steun betuigen en laten weten dat zij aan u denken. Dit kan op Memori. Dit is een online herinneringsplaats voor de overledene. Hier kunnen mensen reacties plaatsen.

Een plaats voor iedereen

Op een Memori kan iedereen, overal ter wereld, samenkomen en uitgebreid stilstaan bij de persoon die ze gekend en verloren hebben. Ook voor mensen die door de ontstane omstandigheden niet naar de uitvaart kunnen komen, is het nu mogelijk een persoonlijke condoleance, reactie, foto of herinnering te delen.

Alles rondom het afscheid

U kunt alles laten samenkomen op Memori: herinneringen en reacties van anderen maar ook wat u zelf met uw omgeving wilt delen. Daar kunt u zelf keuzes in maken. U kunt bijvoorbeeld ook de foto’s en de uitgesproken teksten van de uitvaartdienst op Memori plaatsen. Dan heeft u alles rondom het afscheid bij elkaar.

Herinneringsalbum: een waardevol aandenken

U kunt na de uitvaart desgewenst alle reacties en herinneringen samenvoegen tot een onvergetelijk herinneringsalbum. Zo ontstaat er een tastbare herinnering aan het afscheid.

Bekend maken van Memori

Wanneer u kiest voor een Memori dan is het belangrijk dat u aan uw omgeving laat weten dat er een online herinneringsplaats is. Als uw uitvaartverzorger kan ik hiervoor een passende tekst opnemen in de rouwkaart. Daarnaast kunt u de link eenvoudig delen of verspreiden via sociale media. Het besluit of u een Memori wilt laten aanmaken kunt u dus het beste nemen voordat de rouwkaart gemaakt wordt.

Ga naar mijn online concoleance register van Memori.