Op zoek naar een goede partij voor grafsteenonderhoud?

Vorige week bracht ik een bezoek aan een echtpaar omdat zij een aantal zaken omtrent hun begrafenis vooraf wilden regelen. De echtgenote wilde begraven worden in het graf van haar ouders. Ik vind dat altijd heel bijzonder en mooi. Het echtpaar vertelde mij dat ze bezig zijn het oude graf op te laten knappen en wel door het bedrijf Cairns grafsteenonderhoud. Cairns Grafsteenonderhoud is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, repareren en restaureren van grafmonumenten.

Zij zijn erg tevreden over de werkwijze van dit jonge bedrijf. Charles Richel de eigenaar, doet werkelijk alles om te zorgen dat het graf er weer keurig netjes uitziet. Ik merkte dat hij een betrokken ondernemer is en dat is een mooie eigenschap, zeker in onze branche en kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Charles Richel heeft een ruime ervaring in de wereld van natuursteen. Daarom kan hij zijn diensten op uw wensen afstemmen en omdat alle situaties verschillend zijn zal hij eerst een offerte maken die toegesneden is op uw situatie. Zijn motto is: in welke staat het monument ook is, wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Bezoek gerust zijn website voor meer informatie: www.cairnsgrafsteenonderhoud.nl