Review Awards 2020

70% van de consumenten gebruikt reviews om een uitvaartorganisatie te kiezen. Anja van Heeswijk Uitvaartzorg vond dat een interessant gegeven en ik ben, sinds oktober afgelopen jaar, via een landelijk bedrijf,  Uitvaartscore ook reviews gaan verzamelen. Ik hoop dat ik op deze manier veel mensen kan bereiken die voor mij kiezen op basis van ervaringen van andere families. Het uitnodigingssysteem van Uitvaartscore zit goed en eerlijk in elkaar.

Wat schetste mijn verbazing: De review Awards 2020 werden uitgereikt aan de top 5 uitvaartorganisaties en ik stond daarbij! Anja van Heeswijk uit Leerdam heeft een 9.7 uit 23 beoordelingen gehaald. Plaats 5!

Top 5 uitvaartondernemers met de hoogste klanttevredenheid

Bijna 100 uitvaartverzorgers verzamelden en deelden het afgelopen jaar dagelijks revieuws van hun klanten. Grote en kleine uitvaarten, crematie of begfrafenis, publiekelijk of anoniem, alles wordt zorgvuldig meegenomen in de uitreikingen. Spannende tijden, de uitslag met de top 5 is opgemaakt en de welbekende awards gaan deze week naar u op de post! In het brancheblad Uitvaartzorg en hieronder maken wij de best presterende uitvaartondernemers van 2020 bekend! Alle winnaars, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie!

Goede traditie

Het mag inmiddels een heuse traditie genoemd worden, de Review Awards. Er zijn dit jaar weer duizenden reviews verzameld. Immers, potentiële klanten vragen om wat meer inzicht in de dienstverlening van organisaties. Particulieren die op zoek zijn naar een uitvaartondernemer zijn vaak geïnteresseerd in de ervaringen van andere klanten. Bedrijven die hieromtrent, op hun eigen website, een inzichtelijk en actueel overzicht verstrekken hebben een streep voor op bedrijven die dit (nog) niet aandurven. Het meten van klanttevredenheid loont.

Bron: uitvaartscore.nl

Een paar reviews die ik via Uitvaartscore.nl mocht ontvangen over mijn bedrijf:

– Geweldig deskundige uitvaartbegeleidster met een groot hart!

– Anja heeft ons op een integere en invoelende wijze begeleid bij het afscheid van onze moeder en oma

– Anja is doortastend, liefdevol, empathisch en professioneel.

– Prettige samenwerking en betrokken uitvaartverzorging

Natuurlijk ben ik hier trots op maar nog belangrijker vind ik het dat mijn families op een betrokken en professionele manier begeleid worden. Dat zij met een goed gevoel terug kunnen kijken en een mooie herinnering over houden aan de uitvaart van hun dierbare. Dat wil ik altijd samen met hun bereiken. Dan pas is mijn werk gedaan!