Winterwandeling

Graag wil ik jullie attenderen op de winterwandeling die ik samen met de uitvaartvrouwen organiseer. Een wandeling op Landgoed Mariënwaerdt samen met lotgenoten, een groep mensen die onlangs of wat langer geleden een dierbare is verloren. Onze bedoeling is: elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek raken en lekker even naar buiten in het winterse landschap. Onderweg zorgen we voor een warme kop soep en na afloop is er gelegenheid nog even verder te praten bij de Stapelbakker op het landgoed. We hopen dat u een gezellige middag heeft en in de gelegenheid bent om uw ervaringen te delen en misschien wel nieuwe contacten op doet om samen iets te ondernemen.

Mocht u met ons mee wandelen, weet dan:
 We lopen maximaal 1,5 tot 2 uur met een pauze tussendoor
 Draag goede wandelschoenen die vies mogen worden
 Zorg voor warme en makkelijke kleding
 Meld u (uiterlijk tot 12 februari) aan via het contactformulier op www.de-uitvaartvrouwen.nl
 We verzamelen om 13.30 uur op het parkeerterrein van Pannenkoekenrestaurant De Stapelbakker, Oude Waag 21 te Beesd. Dit is op Landgoed Mariënwaerdt.
 Bij regen gaat het niet door. U kunt ons van tevoren bellen op zondag 16 februari tussen 10.00-12.00 uur op 06-38 38 08 07 om dit te verifiëren.
 We wandelen onder begeleiding van een wandelcoach, Esther Zondag.

We hopen op uw deelname en kijken er naar uit om samen met u een stukje op te lopen en op deze manier het rouwen om uw dierbare wat te mogen verzachten.

Met vriendelijke groet,

Anita Bos & Anja van Heeswijk