Behind the scenes

Afgelopen vrijdag, 20 september, zijn bij mij Anja van Heeswijkwijk Uitvaartzorg op het dr. Reilinghplein opnames gemaakt voor het programma  van SBS 6 “HOLLAND VAN BOVEN”.

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. We ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen , hoe is het om er te wonen en te werken. Een kinderdagverblijf of een dierenkliniek met een nieuwe behandeling of de historische haven van Enkhuizen. Gepassioneerde ondernemers met een pannenkoekenhuis in de duinen of een unieke rondvaart in de grachten. We willen dat u met plezier kijkt en bedenkt waar uw in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

Voor deze aflevering vliegt HOLLAND VAN BOVEN met drones door de lucht, over het land en over het water om een vernieuwend beeld te scheppen wat Leerdam en omgeving zoal te bieden heeft. Mijn bedrijf kon ik in dit programma voor de camera brengen. Het resultaat van deze presentatie van mijn bedrijf is op zondag 10 november te bewonderen. Kijkt u ook?